Jong FC Utrecht vlak voor tijd onderuit: 'Teleurgesteld'

© FCUtrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft in de eerste divisie verloren van FC Volendam. Door een treffer vlak voor tijd werd het 2-3 voor de bezoekers.
Het duel op Zoudenbalch begon doelpuntrijk, want na 10 minuten stond het al 2-1 voor Jong Utrecht. Mulatierri had Volendam op 0-1 gezet, maar via Velanas en Alou was het al snel omgedraaid.
Nog voor rust maakten de bezoekers via Deul 2-2, waarna in de laatste minuut Kaars de 3-2 scoorde voor Volendam.
Interim-trainer Ab Plugboer moest het duel vanwege een besmetting met het coronavirus vanuit huis volgen. Voor de Volendammer was het een bijzonder duel. "In de laatste minuut nog onderuit was niet in verhouding:, zegt Plugboer. "Jong Utrecht speelt qua voetbal best wel goed over het algemeen. Ook gisteravond verlies je op basis van momenten."
Na 34 wedstrijden staat Jong FC Utrecht op de achttiende plek. De Utrechtse beloften nemen het nog op tegen Go Ahead Eagles, Top Oss, Almere City en FC Eindhoven.