Slordig Sportlust'46 verliest thuis van Hoek

© RTV Utrecht
WOERDEN - Sportlust'46 heeft in de Derde Divisie A een thuisnederlaag geleden. Het Zeeuwse Hoek was in Woerden met 2-0 te sterk.

Sportlust stuit op effectief Hoek

Sportlust'46 kon in de eerste helft geen vuist maken tegen Hoek. De bezoekers uit Zeeland kwamen er regelmatig gevaarlijk doorheen en na een half uur spelen resulteerde dat in de 0-1. De terechte treffer kwam op naam van aanvaller Steve Schalkwijk.
Een korte samenvatting van Sportlust'46 - Hoek (door Robert Claus)
Trainer Patrick Loenen baalde van het spel van zijn ploeg, wat onrustig en slordig was. Desondanks kreeg Sportlust een grote kans. Twintig minuten voor tijd was het Zakaria Issarti die na een solo op de paal schoot.
Vlak voor tijd was het duel dan toch beslist. Een corner van Sportlust'46 werd afgeslagen en uit een vlijmscherpe counter maakte Jonathan Constansia de 2-0 voor Hoek.
Door de nederlaag verzuimt Sportlust'46 tijdelijk de koppositie over te nemen. Met 9 punten uit vijf duels blijven de Woerdenaren wel in de subtop.
Scoreverloop:
32' Steve Schalkwijk (0-1)
84' Jonathan Constansia (0-2)