René Hake: terechte nederlaag Jong FC Utrecht tegen Cambuur

© fcutrecht.nl
UTRECHT - De beloften van FC Utrecht hebben in de Eerste divisie de uitwedstrijd tegen SC Cambuur verloren. In Leeuwarden werd het na een 1-1 ruststand 3-1 voor de Friezen, die door de zege de koppositie overnemen van Jong Ajax.
Cambuur kwam na een klein half uur spelen op voorsprong door Robin Maulun, maar Giovanni de la Vega maakte kort voor rust gelijk voor Jong FC Utrecht, dat wordt getraind door voormalig Cambuur-trainer René Hake.
In de tweede helft bracht Ragnar Oratmangoen de thuisploeg op 2-1, waarna Robert Mühren de eindstand negen minuten voor tijd op 3-1 bepaalde.
De nederlaag was terecht, oordeelde René Hake: "Uiteindelijk hebben we terecht verloren, Cambuur was totalitair gewoon de betere ploeg."
Jong FC Utrecht staat op de elfde plaats in de Eerste divisie, met 31 punten uit 23 duels.