Leegstaand huis in Amersfoort 's nachts beschoten, politie zoekt getuigen

© Keistadnieuws
AMERSFOORT - Een leegstaand huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort is afgelopen week beschoten. Ook zijn resten van zwaar vuurwerk gevonden rondom het huis. De politie is op zoek naar getuigen.
De beschieting is waarschijnlijk in de nacht van dinsdag op woensdag gebeurd. Getuigen hoorden die nacht rond 04.20 uur harde knallen. Ondanks dat meerdere mensen de knallen gehoord hebben, heeft niemand mensen of auto's in de buurt gezien of gehoord.
De volgende dag bleek er toch iets gebeurd te zijn: de ruit van een huis aan de Zoetegaarde was kapot. Volgens de politie blijkt uit onderzoek dat er met een vuurwapen geschoten is. Ook werden vuurwerkresten gevonden.
Maar wat er nu precies gebeurd is en waarom het huis beschoten werd, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek en hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over wat er die avond is gebeurd. Mensen uit de buurt die bijvoorbeeld een beveiligingscamera aan huis hebben hangen worden daarnaast gevraagd de beelden aan de politie te geven als daar iets op te zien is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.