Tiental Jong FC Utrecht pakt eerste zege bij FC Volendam

Archieffoto
Archieffoto © fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de tweede wedstrijd van het seizoen wel weten te winnen. Het werd uit tegen FC Volendam 0-1.
Er waren genoeg kansen over en weer in de eerste helft, maar het bleef tot de rust gewoon 0-0. Pas in de 63e minuut wist de Utrechtse beloftenploeg het net te vinden, met een aanval uit het boekje. Mohamed Mallahi bediende Odysseus Velanas, die vervolgens weer breed speelde op Hicham Acheffay. Die hoefde alleen het laatste zetje nog te geven (0-1).
Hicham Acheffay (links) viert zijn goal met Mo Mallahi
Hicham Acheffay (links) viert zijn goal met Mo Mallahi © fcutrecht.nl
Even daarvoor kwam Utrecht wel met tien man te staan. Oussama Alou kreeg in de 53e minuut rood voor een overtreding op Mark Pabai.
Volendam drong in het laatste kwartier van de wedstrijd nog wel sterk aan, maar wist niet meer te scoren. Jong FC Utrecht, dat in de vorige speelronde nog verloor van FC Eindhoven, heeft nu zijn eerste drie punten van het seizoen te pakken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.