15-jarige jongen beroofd en bedreigd in Utrechtse Griftpark

© RTV Utrecht
UTRECHT - Een 15-jarige jongen is afgelopen zaterdagavond in het Griftpark in Utrecht van zijn spullen beroofd en bedreigd door vier jongeren. Wat er precies ontvreemd is, is vooralsnog niet duidelijk en maakt volgens de politie onderdeel uit van het onderzoek.
Het incident vond rond 22.00 uur plaats De politie is op zoek naar de daders en hoopt dat getuigen hen in die zoektocht kunnen helpen.
Van drie van de vier jongens heeft het slachtoffer een signalement kunnen geven. De eerste dader is een man tussen 18 en 20 jaar. Hij heeft een donkere huidskleur en heeft zwart kort haar. Hij heeft een smal postuur en is ongeveer 1.90 meter lang. Hij droeg die avond een zwarte gewatteerde jas met een zwarte hoodie en een donkere broek. Ook droeg hij een schoudertas met een zwarte riem
De tweede dader heeft dezelfde leeftijd. Hij heeft ook een donkere huidskleur en is ongeveer 1.95 lang met een smal postuur. Deze dader heeft een snor en droeg donkere kleding. De derde dader is ongeveer 17 jaar en heeft een licht getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg die avond een lange zwarte parka jas.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.