Jong FC Utrecht in de blessuretijd onderuit tegen NEC

© RTV Utrecht / René van den Berg
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft zijn tweede thuisnederlaag in deze competitie geleden, het werd 1-2. Onnodig want NEC kon niet echt overtuigen op sportpark Zoudenbalch.
Jong FC Utrecht kwam al na 3 minuten voor door een strafschop die werd benut door Jonas Arweiler. Het was al zijn tiende doelpunt van deze competitie. De ploeg van René Hake bleef het beste van het spel houden alleen vergat het te scoren. In de 25ste minuut kreeg NEC ook een strafschop na een overtreding van Mokono. Zian Flemming scoorde en bracht de 1-1 op het scorebord.
René Hake: "Redelijk frustrerend dat we weer in de laatste minuut verliezen"
In de tweede helft was het duel wat meer in evenwicht, maar toch kreeg Jong FC Utrecht de beste kansen. Arweiler en Velanas hadden de voorsprong op hun schoen, maar doelman Branderhorst van NEC redde bekwaam.
In blessuretijd kreeg Jong FC Utrecht de deksel op de neus. In de 92ste minuut maakte Ole Romeny maximaal gebruik van onachtzaamheid in de defensie bij Jong FC Utrecht en scoorde de winnende treffer. Zo verloor Jong FC Utrecht voor de tweede keer op eigen veld.
Mitchel van Rooijen: "Genoeg kansen gehad om de wedstrijd te winnen"
Op de ranglijst blijft jong Utrecht op de 12de plaats staan. Vrijdag speelt Jong FC Utrecht bij Almere City FC.