Jong FC Utrecht overklast Jong Ajax en wint met 7-2

© RTV Utrecht / René van den Berg
UTRECHT - Het komt niet vaak voor maar FC Utrecht heeft de leeftijdgenoten van Ajax weggespeeld. Alleen de eerste 20 minuten konden de Amsterdammers gelijke tred houden met Jong FC Utrecht. Daarna nam Jong Utrecht afstand met lef en vooral goed voetbal.
In de 24e minuut kwam Jong FC Utrecht op voorsprong via Velanas. Nog voor rust maakte St. Jago er 2-0 van.
In de eerste helft kwam Jong FC Utrecht al op een 2-0 voorsprong
In de eerste helft kwam Jong FC Utrecht al op een 2-0 voorsprong © RTV Utrecht / René van den Berg
Na de pauze liep jong FC Utrecht uit naar 4-0, door treffers van Arweiler en Acheffay. Jong Ajax deed wat terug via Victor Jensen; 4-1. Lonwijk en Hilterman scoorden de 5-1 en de 6-1. Een eigen doelpunt van St. Jago zorgde voor de 6-2. De laatste treffer kwam weer op naam van Odysseus Velanas, een van de uitblinkers. René van den Berg sprak met hem:
René van den Berg in gesprek met Odysseus Velenas
Een ongekende weelde voor FC Utrecht om met zulke grote cijfers van Ajax te winnen. Coach René Hake overkwam het. René van den Berg sprak met de winnende coach.
René van den Berg sprak met coach René Hake
De tweede helft liep Jong FC Utrecht uit tot een 7-2 overwinning op Jong Ajax
De tweede helft liep Jong FC Utrecht uit tot een 7-2 overwinning op Jong Ajax © RTV Utrecht / René van den Berg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.