FC Utrecht werkt met bijna complete groep toe naar Ajax-uit

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht mist aanvallers Adrian Dalmau en Issah Abass in de voorbereiding op het uitduel tegen koploper Ajax. Trainer John van den Brom beschikt voor de rest over een compleet fitte selectie.
Woensdag ontbraken Dalmau (geblesseerd) en Abass (toernooi met Jong Ghana) op de trainingsvelden van Zoudenbalch. De rest van de selectie was present en trainde in diverse partijvormen richting zondag.
Een grote groep tijdens de training
Een grote groep tijdens de training © RTV Utrecht / Nick Doup
Dinsdagavond zag FC Utrecht dat de aankomende tegenstander in de Eredivisie gelijkspeelde in de Champions League. Het Ajax van voormalig Utrecht-trainer Erik ten Hag speelde op bezoek bij Chelsea met 4-4 gelijk na een knotsgek duel.

UITSUPPORTERS

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena is in trek bij de supporters van FC Utrecht. De eerste 450 kaarten zijn uitverkocht. De Utrechters hebben een aanvraag gedaan om extra kaarten te regelen voor het uitvak in Amsterdam.
De Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht begint zondag om 12.15 uur. Het duel is live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.