Politie: inbrekers in woning van dode man in Zeist kwamen mogelijk terug

© Menno Bausch
ZEIST - De politie houdt er rekening mee dat de inbreker of inbrekers die toesloegen bij de woning in Zeist waar gisterochtend een dode man werd gevonden, na de eerste inbraak zijn teruggekomen.
Iets meer dan 24 uur na de vondst van het lichaam in een woning aan de Vestdijklaan in Zeist houdt de politie rekening met meerdere scenario's. Duidelijk is dat er is ingebroken, waarschijnlijk tussen 1.00 en 1.30 uur want toen hebben buren glasgerinkel gehoord. Zondagochtend werd in het huis het lichaam van een 69-jarige man gevonden. Het is nog niet duidelijk of de inbraak en het overlijden van de man met elkaar te maken hebben. "Op dit moment is het onderzoek nog gaande naar de oorzaak van overlijden van de man", schrijft de politie in een bericht over het incident.
De politie denkt dat de inbreker of inbrekers mogelijk via de Schaerweijdelaan zijn gevlucht en vraagt mensen die daar wonen om contact op te nemen als ze iets ongebruikelijks hebben gehoord of gezien. Het zou volgens de politie ook kunnen dat de inbrekers na de eerste inbraak terug zijn gegaan naar het huis op de Vestdijklaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.