GVVV pakt bij koploper Katwijk eerste overwinning, Powel matchwinner

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie de eerste overwinning van het seizoen gepakt. De Veenendaalse voetballers waren op bezoek bij koploper Katwijk met 2-3 te sterk.
Verslaggever Arnold Schenk over de winst van GVVV
Na iets meer dan een kwartier spelen pakte GVVV de voorsprong. Het was Danny de Leeuw die na een steekpass van Taoufik Adnane de bal het doel in schoot: 0-1. Exact twintig minuten later verscheen ook de 0-2 op het scorebord. De 39-jarige Berry Powel kon de bal binnentikken. Op slag van rust kwam de aansluitingstreffer nog op het scorebord. Vanuit zijn eigen rebound scoorde Marciano Mengerink.

POWEL BESLISSEND

En gelijk na rust werd het ook 2-2. Mike van der Ban maakte in de 48e minuut de gelijkmaker namens Katwijk. Op het moment dat Powel gewisseld zou gaan worden pufte hij er nog een laatste actie uit. En dat was het waard. Vanuit een lastige hoek schoot hij de 2-3 binnen. De wedstrijd kende een spannend slot met zes minuten blessuretijd. Er viel uiteindelijk geen doelpunt meer en dus gingen de drie punten mee naar Veenendaal. Het enige smetje was dat GVVV het duel eindigde met tien man. In de 80e minuut kreeg Tom Oostinjen rood.
16' Danny de Leeuw [0-1]
36' Berry Powel [0-2]
45+2' Marciano Mengerink [1-2]
48' Mike van der Ban [2-2]
69' Berry Powel [2-3]
GVVV staat na drie duels in de middenmoot van de Tweede Divisie.