Doelpuntrijk gelijkspel GVVV bij begin voorbereiding

© GVVV.nl/Brenda Dekker
VEENENDAAL - GVVV is de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen begonnen met een gelijkspel. Tegen FC Lienden, dat vorig seizoen uit de Tweede divisie degradeerde, werd het 3-3.
De Veenendaalse formatie werkte in de slotfase van het duel een 3-1 achterstand weg, nadat GVVV eerst wel met 1-0 voor was genomen. Soufyane Laghmouchi kopte een vrije trap van Rodny Hofman binnen.
Nadat Lienden een 1-3 voorsprong had genomen, maakte de van Spakenburg overgekomen Philip Ties twaalf minuten voor tijd de 2-3. In minuut 88 bepaalde Jeremy de graaf de eindstand op 3-3.
GVVV-trainer Niek Oosterlee gaf de nieuwelingen Patrick Prosper Fini, Tom Oostinjen, Philip Ties en Damiano Schet een basisplaats. Twee andere nieuwkomers, Joeri Potjes en Corné Davelaar, kwamen als invaller binnen de lijnen. Wesley Goeman en Jesse van Nieuwkerk ontbraken nog. Zij zijn geblesseerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.