Spakenburg komt in Katwijk niet verder dan eretreffer

© RTV Utrecht / Bert Kous
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg is zaterdag vanuit Katwijk zonder punten huiswaarts gekeerd. De Blauwen gingen in het duel in de Tweede Divisie tegen Katwijk met 2-1 onderuit.
Verslaggever Bert Kous onder de nederlaag van Spakenburg
Na iets meer dan 20 minuten spelen kwam Katwijk op eigen veld op voorsprong. Marciano Mengerink kon de bal in de scrimmage binnentikken. Op doel bij Spakenburg stond Jordy Deckers, hij verving Leon ter Wielen. De vaste sluitpost brak deze week op de training zijn pink en is 4 tot 6 weken niet inzetbaar.
Nathaniel Will: Zuur hoe die eerste goal valt"

PRACHTIGE VRIJE TRAP

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd besliste Katwijk via een prachtige treffer de wedstrijd. Joey Jongman schoot een vrije trap van zo'n 30 meter in de kruising: 2-0. In de allerlaatste seconde maakte Tom van der Neut nog de eretreffer. Hij werkte de bal achter de blunderende doelman Mark de Vries. Na die 2-1 floot de scheidsrechter gelijk af.
John de Wolf:"Te weinig gecreëerd"
22' Marciano Mengerink [1-0]
85' Joey Jongman [2-0]
90+4' Tom van der Neut [2-1]
Spakenburg staat in de Tweede Divisie op dit moment op de zesde plek. De Blauwen hebben uit 21 wedstrijden 33 punten behaald.