Hoofdrol invaller Lars Middelwijk bij zege DOVO op DVS '33

© RTV Utrecht / Arnold Schenk
VEENENDAAL - DOVO heeft in de Derde Divisie A een ijzersterke overwinning geboekt op DVS'33. De Veenendaalse ploeg van trainer Gert Kruys versloeg de topploeg op Panhuis met 4-2.
DOVO - DVS'33 kort samengevat door Arnold Schenk
FAMILIE PATRICK-GOAL
DVS'33 is de doelpuntenmachine van de Derde Divisie A, en daar kreeg DOVO na ruim een kwartier ook mee te maken via Maurice de Ruiter. De thuisploeg wist zich sterk op te richten en kwam na een half uur spelen langszij. Het was een heuse familiegoal, want Enrico Patrick vond broer Patrick, die niet faalde. Hij liet zijn neusje voor de goal weer gelden en bracht DOVO op 1-1.
Gert Kruys vol lof over de goal van de Patricks: "Doelpunt van het jaar!"
De bezoekers hadden enkele kansen vervolgens, maar het was DOVO dat het heft in handen nam. Op slag van rust resulteerde dat in de 2-1 voorsprong, via een snoeihard schot van Simon van Zeelst.

HOOFDROL MIDDELWIJK

Na rust was het invaller Lars Middelwijk die een hoofdrol opeiste. Halverwege de tweede helft benutte hij een strafschop, die Joshua Patrick gekregen had na een aanvaring met de DVS-doelman. Vlak voor tijd werd het nog spannend, toen ook DVS'33 een penalty kreeg. De Ruiter benutte die, maar gelijk werd het niet meer. Sterker nog, in de omschakeling besliste Middelwijk het duel met zijn tweede goal van de middag: 4-2.
Matchwinner Lars Middelwijk: "Niet gedacht dat we het nog weg gingen geven"
18' Maurice de Ruiter [0-1]
30' Joshua Patrick [1-1]
45' Simon van Zeelst [2-1]
68' Lars Middelwijk, pen. [3-1]
89' Maurice de Ruiter, pen. [3-2]
90' Lars Middelwijk [4-2]
DOVO sluit door de overwinning stevig aan bij de middenmoot. Het heeft nu 17 punten uit 12 duels. DVS'33 loopt averij op in de achtervolging op koplopers Noordwijk en Quick Boys.