Hans van de Haar blijft trainer bij FC Lienden

© Orange Pictures
AMERSFOORT/UTRECHT - Hans van de Haar is ook komend seizoen de hoofdtrainer van FC Lienden. De Amersfoortse oud-voetballer is vandaag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de tweede divisie.
Van de Haar volgde aan het eind van vorig seizoen de vertrokken Hans Kraay junior op bij de club uit de Betuwe. Uit de laatste drie wedstrijden haalde Lienden zes punten, waarmee het een veertiende plek veiligstelde in de tweede divisie.
FC Lienden begint het nieuwe seizoen op 25 augustus met een uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC.

KAMPIOEN

Van de Haar was al eerder actief bij FC Lienden. In 2015 en 2016 werd hij met de ploeg kampioen van de Topklasse. In 2015 won hij met Lienden het algeheel amateurkampioenschap. Na zijn verblijf bij Lienden werd hij trainer bij Spakenburg, maar dat werd geen succes. Na een half jaar werd hij ontslagen.

FC UTRECHT

Tijdens zijn periode bij Spakenburg was de Amersfoorter ook actief bij FC Utrecht als spitsentrainer en assisent-trainer. Toen Jean-Paul de Jong het hoofdtrainerschap overnam van Erik ten Hag, werd Van de Haar uit de staf gezet. Hij stond daarna nog wel onder contract bij de club uit de Domstad.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.