Sportlust'46 geeft in extremis ticket hoofdklasse uit handen

Teleurstelling alom in Woerden
Teleurstelling alom in Woerden © RTV Utrecht / Arnold Schenk
WOERDEN - Sportlust'46 is er nog niet in geslaagd te promoveren van de eerste naar de hoofdklasse. WHC versloeg de Woerdenaren zaterdag met 3-2 door twee doelpunten in de laatste vijf minuten.
Verslaggever Arnold Schenk over de deceptie van Sportlust'46
Sportlust ging met een goed gevoel de rust in. Want op slag van rust bracht Rick van Wils de Woerdenaren op 1-0 voorsprong. Dat goede gevoel werd na rust meegenomen, want de tweede helft was nog geen tien minuten bezig of de 2-0 stond op het scorebord. Zakaria Issarti was de doelpuntenmaker.
Met nog 25 minuten spelen werd de spanning weer teruggebracht in de wedstrijd. Jonathan van Marle kopte raak namens WHC. Die spanning bleef tot de slotfase voelbaar. Dat bleek terecht te zijn want in de 89e minuut maakte Van Marle, met zijn tweede van de middag, de 2-2. Hierdoor leek de wedstrijd op verlening af te stevenen, maar het werd nog erger. In de blessuretijd was het opnieuw Van Marle die scoorde namens WHC en zijn ploeg daarmee het ticket voor de hoofdklasse bezorgde.
Sportlust-aanvoerder Mitch van der Vlist: "Dit is ongelooflijk, zeker als je 2-0 voorstaat"
Sportlust-speler Rick Wils: "We gaan ons weer opladen, maar dit is een aardig tikkie"
44' Rick Wils
[1-0]

53' Zakaria Issarti[2-0]

65' Jonathan van Marle [2-1]

89' Jonathan van Marle [2-2]

90+6 Jonathan van Marle [2-3]