Transfer Grot naar GVVV is definitief

VEENENDAAL - Sherwin Grot keert volgend seizoen terug bij GVVV. De aanvaller, die momenteel door IJsselmeervogels wordt verhuurd aan TEC, liet afgelopen weekend al doorschemeren dat zijn transfer een kwestie van tijd was.
Grot speelde tussen 2013 en 2015 al voor GVVV. In zeventig officiële wedstrijden scoorde hij 38 keer en gaf hij veertien assists, waarna hij naar Kozakken Boys vertrok. Vorig seizoen belandde hij bij IJsselmeervogels. Deze voetbaljaargang verloor hij onder trainer Willem Leushuis zijn basisplaats. In de winterstop werd besloten zijn tot de zomer van 2019 doorlopende contract te ontbinden, waarna Grot op huurbasis naar TEC vertrok.
"Sherwin is voor ons natuurlijk een oude bekende", zegt voorzitter Rob de Boer van de technische commissie op de website van de club. "Hij heeft bij ons en ook bij Kozakken Boys en IJsselmeervogels goede seizoenen gekend en bewezen dat hij een topschutter is. Met zijn snelheid, loopacties en multifunctionaliteit kan hij van grote waarde zijn voor ons team."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.