Jong FC Utrecht stunt tegen Jong Ajax

UTRECHT - In de Jupiler League heeft Jong FC Utrecht voor een stunt gezorgd door te winnen van koploper Jong Ajax. In een ijskoude Galgenwaard werd het 2-1.
Utrecht begon sterk aan de wedstrijd en kwam al in de 16e minuut op voorsprong door een mooie pegel van Patrick Joosten. De aanvaller, die lang uit de roulatie is geweest, bekroonde zijn terugkeer in de basis met een laag afstandschot in de verre hoek van zeker 25 meter.
Jong Ajax voerde daarna de druk op en kwam in de 63e minuut langszij. Kaj Sierhuis schoot de bal via de binnenkant van de paal binnen.
Een paar minuten later konden de Utrechtse fans toch weer juichen toen Sylla Sow na een rommelige situatie voor het doel raak schoot. Zeker 400 toeschouwers waren erbij.
Op de ranglijst verandert er door de overwinning overigens niets. Jong FC Utrecht staat nog altijd stijf onderaan. Jong Ajax blijft aan kop.