Hattrick Brouwer bezorgt GVVV overwinning tegen De Dijk

Simon Brouwer was met drie treffers goud waard voor het Veenendaalse GVVV
Simon Brouwer was met drie treffers goud waard voor het Veenendaalse GVVV © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV heeft het lastige uitduel tegen De Dijk met 3-1 gewonnen. Grote man aan Veenendaalse zijde was Simon Brouwer, die de tweededivisionist met maar liefst drie treffers de overwinning bezorgde.
Al na twee minuten was het raak voor de gasten uit Veenendaal, toen Brouwer op aangeven van Jeremy de Graaf de doelman kon verschalken. Na de vroege voorsprong voor de ploeg van trainer Niek Oosterlee was het initiatief echter aan de gastheer uit Amsterdam, die wonder boven wonder niet tot scoren kwam in de eerste helft.
Na 64 minuten viel de bevrijdende 2-0 voor de Veenendalers. Na een inzet van Jeremy de Graaf was het opnieuw Brouwer die wist te profiteren en het tweede doelpunt tegen de touwen schoot. Twintig minuten later bekroonde Brouwer zijn prachtwedstrijd met een derde treffer, waardoor de hattrick een feit was. Oosterlee beloonde hem daarna met een heuse publiekswissel. In de slotseconde deed De Dijk toch nog wat terug via Damien Menzo.
3' [0-1] Simon Brouwer
64' [0-2] Simon Brouwer
77' [0-3] Simon Brouwer
90+2' [1-3] Damien Menzo
GVVV blijft de nummer drie van de tweede divisie na de 3-1 overwinning op De Dijk. Katwijk is koploper met 51 punten.