GVVV geeft 2-0 voorsprong weg en speelt gelijk

VEENENDAAL - GVVV heeft in de tweede divisie gelijkgespeeld tegen HHC Hardenberg. Het werd 2-2, nadat de Veenendalers in de eerste helft nog op 2-0 voorsprong hadden gestaan.
In de eerste helft was het Soufiane Laghmouchi die zijn ploeg de 1-0 voorsprong bezorgde en een minuut later stond ook de 2-0 op het scorebord. Jeremy de Graaf schoot binnen. Dit was de omgekeerde wereld, want tot die twee treffers had GVVV nog geen enkele kans gehad. Daarentegen had Hardenberg al wel enkele mogelijkheden gehad. Niet veel later lag de bal in het doel van GVVV. HHC kreeg een strafschop en Skhodran Metaj faalt niet waardoor de stand op 2-1 kwam te staan.
Tien minuten in de tweede helft kwam GVVV goed weg doordat een doelpunt van Hardenberg werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de 59e minuut kwam GVVV met tien man te staan doordat Bart Hulsbos rood kreeg. Rens van Benthem maakte iets meer dan tien minuten na die rode kaart namens HHC Hardenberg de 2-2 gelijkmaker. In het slot was het vechten voor GVVV om een punt over te houden aan het duel, en dat lukte.
23' Soufiane Laghmouchi [1-0]
24' Jeremy de Graaf [2-0]
32' Skhodran Metaj [2-1]
71' Rens van Benthem [2-2]
Bijz.
57' Rode kaart Bart Hulsbos (GVVV)
In de tweede divisie is GVVV op dit moment de nummer twee. Het heeft negen punten achterstand op koploper Katwijk.
Dinsdag komt GVVV in de achtste finale van de KNVB Beker in actie tegen Cambuur Leeuwarden. Het moet het dan stellen zonder Bart Hulsbos die door de rode kaart van zaterdag is geschorst tegen de club uit de Jupiler League. Dat bekerduel is te volgen op 93.1FM in Namen en Rugnummers.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.