IJsselmeervogels buigt achterstand om in zege bij Lisse

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels gaat met een goed gevoel de winterstop in. De Vogels wisten in de tweede divisie op bezoek bij FC Lisse met 3-1 te winnen, nadat het bij rust nog met 1-0 achter stond.
Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong toen Lars Rauws een rebound van een penalty binnenwerkte. Dat bleek ook de ruststand.
In het tweede bedrijf draaiden de Rooien alles om. Via Dylan Chiazor werd het gelijk, waarna Christiaan van Hussen en invaller Mike van de Laar in de slotfase voor 2-1 en 3-1 zorgden.
26' Lars Rauws [1-0]
57' Dylan Chiazor [1-1]
74' Christiaan van Hussen [1-2]
85' Mike van de Laar [1-3]
Bijz.
26' Rowdy van der Putten (Lisse) mist penalty
Door de overwinning komt IJsselmeervogels op 22 punten uit 15 duels in de tweede divisie. De ploeg van trainer Willem Leushuis klimt daarmee enkele plaatsen in de middenmoot.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.