Hattrick Kees Pier Tol maakt Spakenburg winterkampioen

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft zich zaterdag gekroond tot winterkampioen van de derde divisie A. De ploeg van John de Wolf versloeg, met dank aan Kees Pier Tol, ACV met 4-0, terwijl concurrent Jong Almere City gelijkspeelde tegen Magreb'90.
Spakenburg kwam al na 12 minuten op voorsprong. Kees Pier Tol schoot de bal knap over de doelman van ACV heen. Ook de 2-0 kwam op naam van diezelfde Tol. Dit keer kon hij hem makkelijker binnentikken. Tien minuten na rust was de beslissing gevallen toen Philip Ties de 3-0 maakte. Met nog twintig minuten te spelen liet Pier Tol opnieuw zijn kwaliteiten zien met een heel mooi doelpunt. Hij maakte zijn derde van de dag en zette zo de stand op 4-0.
12' Kees Pier Tol [1-0]
34' Kees Pier Tol [2-0]
55' Philip Ties [3-0]
71' Kees Pier Tol [4-0]
Spakenburg heeft zich met 37 punten gekroond tot winterkampioen van de derde divisie A. De nummer twee Jong Almere City heeft één punt minder.
Voor alle uitslagen uit de tweede divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Tom Menting: "We tikten gewoon lekker"