DOVO gaat met overwinning winterstop in

VEENENDAAL - DOVO heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop in de derde divisie A gewonnen. Op bezoek bij Harkemase Boys wonnen de Veenendalers met 2-1.
In de eerste helft was het vooral Harkemase Boys dat het betere spel liet zien. DOVO kwam er niet echt uit maar tot een tegentreffer voor de Veenendalers leidde het niet.
In het slot van de tweede helft vielen er wel doelpunten. DOVO kwam via Roy Bakkenes en Joshua Patrick op 2-0 binnen twee minuten voorsprong. Het slot werd extra spannend toen Harkemase Boys via Berwout Beimers nog de aansluitingstreffer maakte. De ploeg van Gert Kruys hield stand en dus pakte DOVO de drie punten.
81' Roy Bakkenes [0-1]
82' Joshua Patrick [ 0-2]
90' Berwout Beimers [1-2]
Voor DOVO breekt nu de winterstop aan. De Veenendalers staan in de derde divisie A zevende.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.