'Oudjes' Hercules en Be Quick in evenwicht

UTRECHT - Het duel tussen Hercules en Be Quick 1887 is geeïndigd in de brilstand: 0-0. De twee ploegen met een lange historie hielden elkaar in een wurggreep.
In het duel op Sportpark Voordorp waren de grote kansen op één hand te tellen. De bezoekers uit Haren schoten in de eerste helft nog wel op de paal, maar beperkten zich voornamelijk tot verdedigen. Hercules, dat 135 jaar bestaat, zette daar weinig tegenover.
Lichtpuntje voor de Utrechters was de terugkeer van Guytho Mijland. De pijlsnelle aanvaller had last van een blessure, maar verving na rust Mart Stokkers.
Door het gelijkspel heeft Hercules 18 punten na 12 duels. Het blijft het daarmee goed doen in de middenmoot van de derde divisie B.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.