Inhaalrace SCHC mislukt op het nippertje

BILTHOVEN - De hockeyers van SCHC hebben het duel bij Tilburg met 4-2 verloren. De Bilthovense ploeg wist een 3-0 achterstand nog terug te komen tot 3-2, maar vlak voor tijd besliste Tilburg de wedstrijd door de 4-2 te maken.
SCHC begon het duel dramatisch, doordat het al na twee minuten op achterstand kwam. In het tweede kwart verdubbelde Tilburg de voorsprong. Het derde kwart begon opnieuw slecht voor de Bilthovenaren: met een hard afstandsschot was het Van Minden die de 3-0 op het scorebord wist te zetten.
Vervolgens begon SCHC aan een inhaalrace: via Marc Schwarz kwam het op 3-1. Via een strafbal wist Thomas Vis in het laatste kwart de marge te verkleinen tot één doelpunt. Vier minuten voor tijd besliste Tilburg het duel alsnog door 4-2 te maken.
1' Bas Scheer [1-0]
30' Dylan van Minde [2-0]
36' Michiel de Leeuw [3-0]
52' Marc Schwarz [3-1]
62' Thomas Vis [3-2]
70' Michiel de Leeuw [4-2]
SCHC verloor vorige week fors met 7-1 van Bloemendaal. Na deze nederlaag staat de ploeg achtste in de hoofdklasse.

Thomas Vis:"We begonnen als vrouwen"
Michiel van der Struik:"Op 70 % kan je niet winnen"