Uitblinker Den Haag leidt De Meern naar nieuwe zege

© Geert Lommers
DE MEERN - De Meern heeft een knappe overwinning geboekt op bezoek bij Blauw Geel'38 in Veghel. De ploeg van trainer Joël Titaley wist de uitwedstrijd met 1-3 te winnen. Blikvanger aan de kant van De Meern was Kesly den Haag, die met twee treffers een belangrijke bijdrage leverde aan de zege.
Na twaalf minuten passeerde Den Haag drie tegenstanders en zette hij de 1-0 op zijn naam. Even daarna sloeg hij opnieuw toe: met een prachtige lob verschalkte hij de goalie van Blauw Geel. Voor rust deed Blauw Geel wat terug, nadat het een strafschop kreeg na een handsbal.
In het tweede bedrijf probeerde de Utrechtse derde divisionist de voorsprong te consolideren, terwijl de gastheer op jacht ging naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd besliste Zakaria El Bennay het duel door de bevrijdende 1-3 te maken namens De Meern.
12' Den Haag [0-1]
23' Den Haag [0-2]
26' Hellstern [1-2]
79' El Bennay [1-3]
De Meern is nu vier duels ongeslagen na een stroeve start in de derde divisie B. Het staat momenteel veertiende.
Voor alle uitslagen uit de derde divisie kunt u terecht op RTVUtrecht.nl/uitslagen.

Joel Titaley: "Wij scoorden op de juiste momenten"
Kesly den Haag: "Ik wil mijzelf dit jaar ontwikkelen"