GVVV sleept winst uit het vuur in Tiel

VEENENDAAL - GVVV heeft het uitduel met TEC gewonnen. In Tiel hadden de Veenendalers het af en toe knap lastig, maar sleepten ze een 2-1 zege uit het vuur.
GVVV kwam na ruim een kwartier spelen op 1-0 door een fraaie treffer van Robin Mulder, die net daarvoor nog een goal afgekeurd had zien worden wegens buitenspel.
Daarna zette de thuisploeg GVVV met de rug tegen de muur en toen Soufiane Laghmouchi na een uur spelen met zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd, leek het helemaal een moeilijke wedstrijd te worden voor de ploeg van Niek Oosterlee.
Gek genoeg hield GVVV zich met een man minder veel beter staande dan met elf tegen elf. Twintig minuten voor tijd bracht Simon Brouwer de bezoekers op 2-0 en was de wedstrijd wel gespeeld. In de slotfase kwam ook TEC met tien man te staan na en rode kaart voor Bart Westerlaken. Pas in blessuretijd vond de Tielse ploeg dan eindelijk het net via Wilmilio Vink.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.