Sport kort 23 september: Monsterzege voor badmintonners Amersfoort, Eerste winst voor korfballers Dalto

PROVINCIE UTRECHT - Fortissimo nog steeds puntloos en monsterzege voor badmintonners Amersfoort. Veldkorfballers Dalto pakken eerste winst. Ook Tweemaal Zes wint. OVVO en DOS verliezen.

VOLLEYBAL

De volleyballers van VCV Veenendaal hebben hun eerste wedstrijd van het seizoen in de promotiedivisie tegen Hengelo gewonnen. De gepromoveerde ploeg was in de uitwedstrijd met 3-2 te sterk.
Ook Cito uit Zeist kwam in die competitie in actie. De mannen speelden tegen DS en wonnen ook met 3-2.
Geen goed begin voor de vrouwen van Taurus. De Houtense ploeg ging in het thuisduel in de promotiedivisie met 3-1 onderuit tegen Dynamo Apeldoorn.
VV Utrecht wist in diezelfde competitie wel te winnen. Het versloeg Orion met 3-0.

BASKETBAL

De basketballers van het Utrechtse UBall hebben niet weten te winnen van Groene Uilen. Het ging in het uitduel met 82-68 onderuit. UBall staat in de middenmoot van de promotiedivisie.

HANDBAL

De handballers van Nieuwegein hebben zaterdag met 25-20 verloren van WHC. Er zijn in de eerste divisie drie wedstrijden gespeeld en Nieuwegein staat op dit moment zesde.
Ook de handbalsters van Fortissimo wisten niet te winnen. De ploeg uit Cothen ging met 22-20 onderuit tegen Westsite en daardoor staat het na drie wedstrijden nog puntloos onderaan.

BADMINTON

De badmintonners van Amersfoort hebben gehakt gemaakt van Victoria. De ploeg won de uitwedstrijd met 8-0. Na drie wedstrijden staat Amersfoort op de tweede plek in de eredivisie.

TAFELTENNIS

De tafeltennisters van VTV uit Nieuwegein hebben met 4-2 verloren van Den Helder. Na twee wedstrijden staat VTV op de derde plek in de eredivisie.

KORFBAL

De veldkorfballers van Dalto hebben met 24-18 gewonnen van DSC. De Driebergse ploeg kwam in de hele wedstrijd niet in de problemen. Na drie wedstrijden staat Dalto in de middenmoot van de ereklasse B. Het was de eerste overwinning van de Driebergers.
In de hoofdklasse B kwamen drie regioploegen in actie. De uitslagen:
TOP Arnemuiden - DOS 25-19
Deetos - OVVO 22-19
Sporting Delta - Tweemaal Zes 18-25
Tweemaal Zes uit Maartensdijk staat bovenin de hoofdklasse-poule. DOS uit Westbroek en het Maarssense OVVO staan in de onderste regionen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.