Spakenburg uit bekertoernooi na nederlaag in Brabant

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft het bekerduel tegen Blauw Geel '38 uit Veghel verloren. In de tweede kwalificatieronde ging de ploeg in Noord-Brabant met 3-2 onderuit.
Binnen een kwartier spelen keek Spakenburg al tegen een achterstand aan door een afstandsschot van Serkan Ordu. Na 33 minuten trok Philip Ties de stand gelijk, na een combinatie met Olivier Pilon. Toch ging de thuisploeg met een voorsprong de rust in. Na een te korte terugspeelbal van Tom van der Neut in de blessuretijd kon Alexander Mols profiteren: 2-1.
Hoewel Blauw Geel in de tweede helft gevaarlijk bleef, was het Spakenburg dat scoorde. In de 70e minuut schoot Pilon vanaf de rand van het strafschopgebied binnen. Vier minuten voor tijd ging het alsnog mis voor de Spakenburgers. Danny Verbakel maakte de winnende goal en schoot de Brabanders naar de volgende ronde.