Sneijder doet paar minuten mee bij nieuwe nederlaag Oranje

UTRECHT - Wesley Sneijder heeft ongeveer tien minuten meegedaan in de oefeninterland tussen Nederland en Italië (1-2). De Utrechter had nog twee behoorlijke kansen op de gelijkmaker, maar zijn schoten werden gekeerd door de keeper.
Sneijder kwam in de 83e minuut in het veld voor Davy Klaassen. Het was zijn 128e interland. Alleen Edwin van der Sar speelde vaker voor Oranje: 130 keer.
Verdediger Matthijs de Ligt uit Abcoude en doelman Michel Vorm uit Nieuwegein zaten de hele wedstrijd op de reservebank.

BULGARIJE

Met de nederlaag tegen Italië komt een einde aan een dramatische week voor Oranje. Zaterdag verloor het team in de WK-kwalificatie met 2-0 van Bulgarije, waardoor kwalificatie voor het eindtoernooi ver weg lijkt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.