FC Breukelen naar finale play-offs hoofdklasse

Daniël Kops was twee keer trefzeker namens FC Breukelen
Daniël Kops was twee keer trefzeker namens FC Breukelen © Bert Kous
BREUKELEN - FC Breukelen heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar de hoofdklasse. Breukelen was met 3-2 te sterk voor FC 's Gravensande.
In de 39e minuut kwam Gravensande op 1-0 voorsprong via Domingoz Lopes de Brito. Hij kon de bal vanuit een rebound binnentikken.
Na de thee stelde Daniël Kops in een kwartier tijd orde op zaken. Hij bracht de stand op 2-1 via een kopbal en een penalty. Kops had de wedstrijd nog niet beslist, tien minuten later kwam Gravensande op gelijke hoogte: 2-2. Renaldo Jongebloet, die in het veld was gekomen voor Kops, schoot Breukelen naar de finale van de play-offs. Hij nam de 3-2 voor zijn rekening.
FC Breukelen speelt volgende week in de finale van de play-offs om promotie naar de 1e klasse tegen Brielle.
Breukelen is winnaar gewonnen van poule 2 waarin het speelde met FC 's Gravensande, SVL en PKC'83.

Verslaggever Bert Kous over de wedstrijd
Breukelen-speler Marc van Rees na afloop van de wedstrijd tegenover verslaggever Bert Kous