Slordig GVVV verliest van ONS Sneek

VEENENDAAL - GVVV heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De uitwedstrijd tegen ONS Sneek ging met 3-2 verloren.
De eerste helft speelde GVVV slordig en gaf twee doelpunten gemakkelijk weg. Bij rust keken de Veenendalers zodoende tegen een 2-0 achterstand aan.
In de tweede helft had GVVV meerdere kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar Sneek scoorde uiteindelijk de 3-0. Het team van trainer Erik Assink bracht na deze klap de stand terug tot 3-2 door doelpunten van Martin van Eck en Olivier Pilon en had een legio aan mogelijkheden om de stand gelijk te trekken of zelfs de voorsprong te pakken. Hierin slaagde het team niet doordat de de kansen niet werden benut, waardoor de ploeg wederom niet won.
GVVV staat na twee wedstrijden twaalfde met één punt.