IJsselmeervogels wint doelpuntrijk duel

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft de spannende wedstrijd tegen SC Genemuiden gewonnen. In Genemuiden werd het 4-3 voor de bezoekers uit Spakenburg.
Binnen tien minuten kwam Genemuiden op een voorsprong, maar die bleef niet lang op het scorebord staan. In de 16de minuut schoot Genemuiden-speler Karlo Heutink na een corner van Maikel de Harder in eigen doel: 1-1. Een kwartier later bracht Bryan Burgerhout IJsselmeervogels op 2-1. Dat was ook de ruststand.
Na rust was het binnen 10 minuten 4-2 voor Vogels. Thomas Verheydt kopte een corner van Maikel de Harder binnen, waarna Achmed Ahahaoui er 2-4 van maakte. Na de 3-4 was Genemuiden nog dichtbij de gelijkmaker, maar de bal ging het doel niet meer in.
IJsselmeervogels staat voorlopig 8e in de zaterdagtopklasse. De ploeg heeft 35 punten uit 25 wedstrijden. Volgende week staat de Spakenburger derby op het programma, aan de Rode zijde van De Westmaat.