Wesley en Yolanthe samen met zoontje gespot bij Galgenwaard: "Komt hij naar FC Utrecht?"

© ANP
UTRECHT - Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zijn samen met hun zoontje Xess Xava gespot bij de Galgenwaard. Is er een transfer op handen, bezichtigden de drie een appartement bij het stadion of was er sprake van een familiebezoek?
Deze van veraf genomen foto van een FC Utrecht-fanaccount roept veel vragen op.
Dat de recordinternational voor FC Utrecht gaat voetballen, lijkt onwaarschijnlijk. Sneijder zinspeelde vorige week bij RTV Utrecht nog op het einde van zijn loopbaan.Twee jaar geleden had clubeigenaar Frans van Seumeren hem graag binnengehaald, maar de Utrechter koos toen voor een lucratief avontuur bij Al Gharafa in Qatar.
De zaakwaarnemer van de voetballer liet gisteren in Shownieuws op SBS6 weten dat er ook nu geen sprake is van een transfer naar FC Utrecht of een bezoek aan de Galgenwaard. Hij bevestigde wel dat de drie bij het stadion waren.
Wat ze daar dan wel deden, blijft onduidelijk. Speculaties over het bezichtigen van een appartement in de buurt van het stadion worden niet bevestigd. Wesley en Yolanthe zouden mogelijk weer gaan samenwonen na hun breuk in maart, maar hun management ontkent dit.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.