Jong FC Utrecht draagt bij allerlaatste competitiedoelpunt rode lantaarn over

Robin Pronk verlaat FC Utrecht na dit seizoen.
Robin Pronk verlaat FC Utrecht na dit seizoen. © FC Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht is er in de laatste wedstrijd van het seizoen in geslaagd om de onderste plaats in de Eerste Divisie achter zich te laten. De ploeg, met vanavond voor het laatst oefenmeester Robin Pronk langs de lijn, won met 1-2 van FC Dordrecht.
In Dordrecht scoorde Rayan El Azrak na ruim een half uur het eerste doelpunt voor Utrecht uit een vrije trap. Hij bepaalde daarmee ook de ruststand. Ruim twintig minuten in de tweede helft kwam FC Dordrecht op gelijke hoogte door een goal van Jari Schuurman.
Na een bloedstollende eindfase was het Mitchell van Rooijen die in de 90ste minuut Jong FC Utrecht naar de eennalaatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie schoot. Helmond Sport verloor met 4-0 van TOP Oss en eindigt de competitie alsnog met de rode lantaarn.