RTV Utrecht-presentator Anita Sara Nederlof genomineerd voor NL Awards

© RTV Utrecht
UTRECHT - RTV Utrecht-presentator en camjo-verslaggever Anita Sara Nederlof is in de race voor de NL Awards, de mediaprijzen voor de regionale omroepen. De 28-jarige Utrechtse dingt mee in de categorie Jong Talent. De andere genomineerden zijn Rian Moonen (L1) en Mario Miskovic (RTV Noord).
Anita Sara was eerder genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs voor presentatietalent. De jury van de NL Awards omschrijft haar als boegbeeld van RTV Utrecht op televisie en sociale media. "Ze is heel goed in het vertellen van verhalen. Van het harde nieuws van de dag tot meedansen met gasten, van het interviewen van advocaten tot knappe interviews met kinderen." 
Vorig jaar was er voor het eerst een NL Award in de categorie Jong Talent. "Dit keer waren er meer gegadigden. Je ziet dat de omroepen nu ook hun mensen durven in te sturen. Ik denk dat we drie goede talenten hebben genomineerd", aldus juryvoorzitter Rein Tolsma.
In totaal zijn dit jaar achttien radio- en tv-programma's, online-projecten en journalisten genomineerd, verdeeld over de categorieën Eigen Nieuws, Beste TV-programma, Beste Radioprogramma, Beste Online Project, Documentaire en Jong Talent. Juryvoorzitter Tolsma is tevreden over het niveau van de inzendingen. "Er zaten weer pareltjes tussen, het was soms echt lastig kiezen."
Alle nominaties voor de NL Awards vind je hier. De prijzen worden uitgereikt op 27 maart.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.