FC Utrecht krijgt cadeautje van AZ

FC Utrecht viert de gelijkmaker tegen AZ
FC Utrecht viert de gelijkmaker tegen AZ © Orange Pictures
UTRECHT - FC Utrecht heeft ondanks een vroege achterstand gewonnen van AZ. De Domstedelingen, knokten zich terug in het linkerrijtje tegen de club die voor het seizoen al uitdager gezien werd van de topclubs in Nederland, geholpen door een eigen doelpunt van Ricardo van Rhijn. Het werd 2-1.
De hoogtepunten van FC Utrecht - AZ op Radio M Utrecht
Het elftal van trainer John van den Brom opende al in de 2e minuut de score. Spits Bjørn Johnsen werkte de bal van dichtbij binnen en stond net geen buitenspel. De start van AZ was een opsteker na de ruime nederlaag in de vorige speelronde bij Ajax (5-0).
Joris van Overeem haalde sportief revenge tegen zijn oude club
Utrecht ging in de vierde competitiewedstrijd onder leiding van trainer Dick Advocaat op jacht naar de gelijkmaker. Die kwam er ook, in de 36e minuut. Urby Emanuelson scoorde.
Urby Emanuelson werd mede door zijn goal uitgeroepen tot 'man of the match'
In een open tweede helft, met kansen voor beide teams, was Utrecht door het eigen doelpunt van Van Rhijn in de 87e minuut het meest gelukkig.
Dick Advocaat wint opnieuw met FC Utrecht
AZ won één van de laatste zeven duels en heeft na negen duels twaalf punten. Ook Utrecht staat nu op twaalf punten, net als Vitesse en Excelsior.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.