Fietser gewond na matpartij in Schaakbuurt

© ANP
UTRECHT/HOUTEN - Een 58-jarige man uit Houten is vorige maand ernstig mishandeld door een jongen op de Pionstraat in Utrecht. Het slachtoffer hield hier verschillende botbreuken in zijn gezicht aan over.
De Houtenaar rijdt op maandag 25 juni rond 13.45 uur op zijn fiets, als een jongen van ongeveer 14 tot 16 jaar oud hem plotseling afsnijdt. De man maakt daar een opmerking over, wat leidt tot een woordenwisseling. Vervolgens is het slachtoffer mishandeld, ter hoogte van de Zuilenveldlaan. Als er een voorbijganger tussenbeide komt, slaat de dader op de vlucht.

SIGNALEMENT

De politie heeft in het kader van het onderzoek het signalement van de verdachte verspreid. Het gaat om een licht getinte jongen met donker haar. Hij is slank, 1,60 tot 1,65 meter lang en heeft een rond gezicht.
De dader droeg op de bewuste dag een donkere spijkerbroek, een donkerblauw t-shirt met opvallende zilverkleurige ronding en een donker vest met een rits. Daarnaast had hij een bruin petje met ruitjes erop, mogelijk van het merk Louis Vuitton. Hij reed op een zwarte opoefiets.
Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.