Deze week in het nieuws: een verdwijning met goede afloop en een tragisch ongeluk

PROVINCIE UTRECHT - De verdwijning van een 17-jarig meisje uit Leusden en twee ongelukken in het verkeer leverden deze week de meest gelezen artikelen op deze website op.
1. Daphne uit Leusden verdwenen
Vandaag een week geleden sloeg de familie van de 17-jarige Daphne Kramer alarm. Het meisje was al dagen spoorloos en had haar telefoon thuis achtergelaten. De familie vreesde dat Daphne in contact was gekomen met loverboys. Duizenden bezoekers van onze website leefden met de familie mee en konden afgelopen dinsdag opgelucht ademhalen. Toen konden wij melden dat Daphne weer terecht was.
2. Auto rijdt de Vecht in
Triester liep het tweede meest gelezen verhaal van de week af. Een 55-jarige man raakte donderdagmiddag met zijn auto te water in de Vecht in Maarssen. Omstanders probeerden de bestuurder uit het water te krijgen, maar dat lukte uiteindelijk pas toen de brandweer erbij was gekomen. Toen was het al te laat. De man overleed later die middag.
3. Monsterfile A12 na ongeluk bij Oudenrijn
Diezelfde avond nog hield een ernstig ongeluk bij Oudenrijn de gemoederen bezig. Een vrachtwagen en een busje knalden daar op elkaar. Een van de betrokkenen raakte ernstig gewond en daarnaast moest de weg uren worden afgesloten. Dat leidde uiteraard tot enorme files.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.