AUDIO-UPDATE:FC Breukelen degradeert uit de hoofdklasse

BREUKELEN - FC Breukelen is gedegradeerd uit de hoofdklasse A. Doordat er met 1-0 werd verloren van Ajax kan Breukelen de nummer 14 Sliedrecht niet meer inhalen.
Er mocht niet verloren worden van Ajax, want dat betekende rechtstreekse degradatie. In de 81ste minuut benutte Ajax een strafschop. Breukelen kon in de laatste tien minuten de schade niet meer repareren en is dus gedegradeerd.
Vorig seizoen promoveerde Breukelen via de nacompetitie naar de hoofdklasse. Na één seizoen zit het avontuur in de hoofdklasse erop voor de ploeg uit Breukelen.
Volgend seizoen komt FC Breukelen dus weer uit in de eerste klasse. Trainer Frans Schuitemaker kijkt met vertrouwen uit naar volgend seizoen, al zal het lastig zijn om een selectie samen te stellen die direct mee kan strijden om promotie.Schuitemaker wil alleen maar werken met spelers die niet voor het geld naar Breukelen komen.
"Er zijn spelers die willen graag twee plakjes kaas op hun brood, en de ander wil één plakje. Terwijl ik soms denk, jij verdient niet eens boter op je brood", zegt Schuitemaker in gesprek met RTV Utrecht

.

Voor alle uitslagen uit de hoofdklasse kunt u terecht op
.


Schuitemaker:"De selectie was dit jaar niet in evenwicht"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.