Drukke dag door omleiding en bezoekers Jaarbeurs

UTRECHT - De drukte op de snelwegen rond Utrecht neemt af. Het was de hele dag langzaam rijden of in de file staan, als gevolg van een omleiding en door bezoekers van de Jaarbeurs.
Zaterdagochtend stond het verkeer vooral vast op de A12 en de A2. Dit kwam door bezoekers die op weg waren naar de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs. Toen die mensen aan het eind van de dag weer naar huis wilden, ontstonden opnieuw files de stad uit.
Ook rijden dit weekend veel automobilisten via Utrecht na een afsluiting van de A1. Die omrijders zorgen ook voor veel drukte op de A2.

WERKZAAMHEDEN

Nog dit hele weekend is de A1 vanuit Amsterdam afgesloten tussen knooppunten Diemen en Muiderberg. De weg is dicht tot maandag 27 maart 05:00 uur. Verkeer wordt omgeleid via Utrecht over de A2, A12 en de A27. .
Rijkswaterstaat werkt aan het nieuwe knooppunt Muiderberg, waar de A6 en de A1 bij elkaar komen. De A1 gaat tot de zomer in totaal 9 weekenden dicht. Alle details over de afsluitingen zijn te vinden op een speciale website van Rijkswaterstaat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.