Man met vuurwapen beroofd van scooter

SOEST - Amersfoorter Bas van 't End is maandagavond in Soest onder bedreiging bestolen van zijn driewielige motorscooter. Hij verzette zich nog tegen zijn twee belagers, maar toen één van de overvallers een vuurwapen liet ziet, gaf hij zich gewonnen.
Het 31-jarige slachtoffer reed rond 20.00 uur op de A.P. Hilhorstweg naar Baarn toen hij door twee mannen op een scooter werd klemgereden. Er volgde een worsteling, maar uiteindelijk moest hij toezien dat één van de overvaller op zijn zwart met grijze Piaggio MP3 met kenteken JT686G stapte en ervandoor ging.
Volgens Van 't End belde hij direct 112, maar duurde het lang voordat agenten ter plaatse kwamen. Ook zegt hij dat de agenten hem niet direct geloofden. Uiteindelijk heeft de politie wel een bericht over de overval verspreid.
De twee verdachten waren in het zwart gekleed en hadden een motorhelm met een zwart vizier op. Eén van hen had witte sportschoenen aan. Ze reden op een mat zwarte Piaggio MP3, zonder windscherm en zonder kentekenplaat.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.