Gemeente gaat naar fietskruispunt Oog in Al kijken

© RTV Utrecht
UTRECHT - De gemeente gaat kijken naar een kruispunt in Oog en Al waar fietsers naar verluid regelmatig op elkaar botsen. Donderdagochtend raakte een bromfietser daar gewond na een botsing met een fietser. De man is naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Pijperlaan en het fietspad dat uitkomt op de Kennedylaan. Die weg ligt op een belangrijke fietsroute tussen De Meern en Utrecht Centraal. Volgens beide betrokkenen zijn er vaker botsingen tussen fietsers, omdat het zicht op het kruisende fietspad minimaal is.
Een agent die bij het ongeluk was, bevestigt de verhalen. "Laatst was het nog een meisje op de fiets. Ik lijk patent op deze plek te hebben." De gemeente laat donderdagmiddag weten het kruispunt in een wijkoverleg te bespreken. Daarin wordt met de politie nagedacht over mogelijke oplossingen.
Het slachtoffer had een snee in zijn gezicht en een pijnlijke knie. Hij was volledig bij bewustzijn, maar kon niet lopen. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht om foto's te maken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.